tiistai 15. huhtikuuta 2014

harrastus mietinnässä

Hmm..

Lääkäri, pomo, läheiset kaikki ovat sitä mieltä että harrastus pitäisi keksiä. Aikoinaan sitä on tullut harrastettua monen sorttista. Jalkapallo, koripallo, yleisurheilu, partio, lukeminen, palapelien teko ja mitähän vielä kaikkea sitä listaan mahtuu.
Nyt kun viimeiset 3 vuotta on mennyt pelkästään työn ja opiskelun parissa ei ole kerinnyt harrastamaan mitään. Päivät oli täytetty pakollisella ohjelmalla.
Koulusta kun valmistuin täytin päivöy työllä taaskaan en kerinnyt muuta tekemään. Laiminlöin nukkumisenki, nukuin liian vähän siihen nähden mitä töissä kuormitin itseäni.

Nyt kun olen ollut 2 viikkoa saikulla ja elämä rupeaa taas näyttämään valoisalta niin jaksan miettiä millä mukavalla päivääni täyttäisin. Tänään laitoin keittiöön kasvamaan pientä yrttitarhaa, ihan vain kokeilu mielessä josko minussa olisi viherpeukalon vikaa. Huomenna löydän itseni nyppimässä kukkapenkkejä jos keli antaa myöten.
Vielä on jäljellä 1.5 viikkoa saikkua jäljellä ja tekeminen ei ainakaan lopu kunhan muistan ottaa kevyesti.

Vanhoista harrastuksistani olen yrittänyt ylläpitää tuota lenkkeilyä ja tavoitteena olisi päästä juoksemaan vähintään puoli maratooni jossain vaiheessa. Lenkkeily on mukavaa kun koirankin voi ottaa mukaan. Juoksu lenkit taittuu kaksin paljon mukavemmin. Jalkapalmoa olen myöskin miettinyt mutta pitäisi selvittää olisiko jotain hartaste porukkaa paikkakunnalla.
Tosin joku uusi lajikin voisi olla kiva, joku itsepuolustus laji on käynnyt mielessä. Vai sittenki joku jooga.. valinnan vaikeus tai sitten käyn kokeilemassa rohkeasti erilajeja, en tiedä.

Maalaaminen on myös kokeiltu. Tässä on hiukan esimakua omista töistäni. Makuuhuoneen seinä.

Valinnan vaikeus siitä mitä tekisin. Tekeminen pitäisi olla miellekästä ja se ei saisi tuottaa turhia paineita sillä tässä toivutaa  parhaimmillaan masennuksesta ja työuupumuksesta.
Kesän operaatioksi ajattelin ottaa kasvimaan teon. Meillä kun on tuota pihaa tässä talon ympärillä kiitettävästi ja pieni nurkkaus olisi valmiina mietittynä. Koiran takia minun pitäisi se eristää, kuka nyt lannoitettuja kasvatuksia haluaisi syödä ;)

Paljon on minulla mielessä mitä tekisin mutta en tiedä vielä mistä alottaisin, eletään päivä kerrallaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti