perjantai 12. syyskuuta 2014

Taas o viikko rämmitty etiäpäin

Ihanaa perjantai taas on yksi viikko suoritettu. Edelleen kaikki tuntuu suorittamiselta.. tällä viikolla ei ollutkaan kuin psykan tapaaminen. Meinas aiheuttaa minulle hepulin mutta sain pidettyä sen kurissa. Hän kyseli itsemurha ajatuksista ja itsetuhoisuuksistani. Onko näitä ollut, öö ei.. ajatuksena kylläkin mutta ei tekoina vaikka mieli on tehnytkin. Hän taisi huomata että en vastannut täysin rehellisesti sillä olemukseni meni siinä vaiheessa melko hermoilevaksi ja katsekontakti katosi. En vain siinä halunnut ruveta purkamaan päätäni, yritin taas yksin selvitä.
Ahdistus on ollut melko sietämätöntä, ei vain jaksaisi tehdä mitään. Välillä saan taistella itseni ylös sängystä aamulla. Kaksi edellistä yötä on nukuttu huonosti, valvomiseksi ne ovat menneet. Tämä on taas tätä kurjempaa vaihdetta..

Noh sain minä sentään jotain aikaiseksi, pidettyä kämppä siistinä, haettu kirjasto kortti (eihän siinä mennyt kuin vuosi että sen sain hankittua), ruokaa on väsätty. Vähän erikoisempia kuin yleensä mm kung poota, tämä on ihan parasta. Tänään käytiin koiran kanssa koirapuistossa, pitkästä aikaa :) yhden huoneen sain maalattua tosin se taisi olla edellisellä viikolla :D ei muista, muistin kanssa on edelleen ongelmia mutta olempahan itse tottunut olemaan sen kanssa. Viime viikonloppuna kävin moikkaamassa mm siskoa ja sen likkaa näitäkin näin pitkästä aikaa ♡
Vuoden vaihteessa se on meilläkin kotona perheenlisäystä tiedossa, saa nähdä miten meno muuttuu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti