lauantai 6. elokuuta 2016

Riittämättömyys

Saunat  eivät riittäneet tekoni turhiksi jäivät

nyt jäljellä on vain kyyneleet lupaukset ei riittäneet, Haaveeni haaveiksi jäivät, nyt jäljellä on vain kyyneleet Rikki revitty ja hajalla viekää kaikki muut samalla rakkaus ja viha, pelko ja tuska pelkkää valkosta ja mustaa eikä mikään tunnu samalta menetys ja menetyksen pelko, haavat on jo peittyneet mut arvet kyllä kertoo eikä oo tarvetta kertoo miks tällasta tapahtuu oiski vaan niin helppoo, jotkut asiat menee yli ymmärryksen, eikä meillä oo niiin paljon sanottavaa ja vaikka saiski vastauksen jokaiseen kysymykseen ni tässä oltais silti, tää ois silti hajottavaa tällasiks meidät kai on luotu ja tällasina täältä myös lähetään kysytään miks sitä mitä mulle tuonu

“Nyt jäljellä on vain kyyneleet"
Tyhjä kuori, joka kuitenki rakastaa paria ihmistä mut ei itseään. Kaiken yritin jotain olisin voinnut tehdä paremmin mut en löydä sitä polkua jossa menin harhaan..
Vain aikaa joka kyydistä jättää, voisin kai kyydissä palatakin mut pitäis löytää syy ja hyväksyä ne vaihtoehdot jotka on tahdottu sulkee ja padot murrettu rakentaa uudelleen. Tähän valheeseen tahdon itseni kiinnittää ettei aikaan jossa  käydä pelkäämään mun pidä jäädä.
Pakko ohittaa ja unohtaa tää kuva uudelleenn.
Tähän valheeseen tahdon itseni kiinnittää.
Tahtoisin löytää uudelleen sen minkä koneet jo perille kantaneet..

En osaa edes hengestäni päästä, miten pitkään kroppa kestää, ei se voi ikuisesti selvitä..
Anteeksi, en vain löydä voima varoja itsestäni. Rakastan ja välitän mutta se ei kohenna itseäni pohjalta. Ottaisin apua vastaan mutta en tiedä enää itse mitä pitäisi tehdä, en voi hyväksyä itseäni..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti