torstai 8. lokakuuta 2015

"juoksuhiekka"

"Heppu putoaa upottavaan juoksuhiekkan, ja mitä enemmän hän pyristelee vastaan, sitä nopeammin hän uppoaa ja katoaa näkyvistä?"
Sama periaate toimii myös tunteiden suhteen: mitä enemmän kamppailet niitä vastaan, sitä enemmän harmia ne tuottavat. Kamppaillessamme fyysistä tai emotionaalista kipua vastaan jota elämä meille tuottaa yritämme päästä siitä eroon tai välttää edes kohtaamasta sitä. Nämä ovat epämielyttäviä, hukkaavat energiaamme ja vähentävät elinvoimaisuuttamme. Sen lisäksi saatamme tulla vihaiseksi, ahdistuneeksi tai masentua niiden myötä.
Emme voi mitenkään välttää kohtaamasta tätä puhdasta pahaa oloa, elämä tarjoaa sitä tavalla tai toisella. Heti kun alamme taistella sitä vastaan, epämielyttävä olo pahenee nopeasti. Olemme välillä täysin haluttomia hyväksymään epämielyttävien tunteiden läsnäoloa. Tarkoittaen että olemme ahdistuneita näistä tunteista ja teemme mitä tahansa päästäksemme eroon niistä tai voisimme välttää ne kokonaan. Joillekkin tämä tarkoittaa turvautumista lääkkeisiin tai alkoholiin, mikä puolestaan johtaa riippuvuuksiin, ihmissuhdevaikeuksiin ja moneen muuhun ongelmaa. Itse olen kokenut nämä ongelmat, enkä vieläkään ole keksinyt ratkaisua niistä pois pääsemiseksi.
Vklpua odotellessa, perhettäni on järjetön ikävä. Perheen tärkeyden olen tässä tajunnut. Oma perheeni on minulle kaikki kaikessa. En enää laske itseäni siihen pisteeseen mitä olin joku aika sitten. Poikani tarvitsee äidin ja isän. Toivottavasti me tästä yhdessä nousemme.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti