torstai 4. elokuuta 2016

Harhaa

"Sinä olla taitava nuori, sinulla on paljon hyvää elämässä.."
Nii onki saatana, eikö voida uskoa.. yritin, yritin ja yritin. Tein kaiken mahdollisel. En tiedä mitä minun olisi toisin pitänyt mutta nyt jumitan suljetulla vaihteeksi ja yritän päästä täältä jotta voisin viedä ajatukset päätökseen..
Eikö kukaan voi uskoa etten jaksa enää.. pyydetään tarkentamaan mikä on paskaa kun totesen että elämä on yhtä paskaa.. koen syyllisyyttä, on paha olla, ainut mistä pidin kiinni sanottiin että en voi sitä taakkaa "pojalle" laittaa.. en koskaan ollut asiaa tuolta kantilta miettinyt mutta tajusin tehneeni väärin.
Teoillani on seuraukset ja yritin näille kertoa kuinka ne tulee tekemään turhaa työtä kanssani.. viimeksi puhuttiin kuinka kaikki menee kaivoon ja nyt ku yritän sanoa että otin avun vastaan mutta silti olen tässä.. vihaan itseäni, en syytä ketään muuta, kaikki on itse aiheuttamaani..

En vain tiedä miten tästäkin nousisin, paljon olen saannut tukea ihmisiltä mutta kaikki on itsestäni kiinni..
Nyt vain odotellaan ylilääkärin lausuntoa kotiin pääsemisestä joka taitaa olla myöskin vain harhakuvitelmaa.. eilinen yritys karkuun jäi lyhyeksi, kiitos lukossa olleen oven.. yritän pitää itseni vain rauhallisena...

Ei minusta ole tähän

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti