sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Tekemisen täyteinen viikonloppu

Jopas meikäläistä laittaa ramasemaan. Yhtään yötä en ole enään nukkunut kunnolla. Kiitos lääkkeitten lopettamiselle. Noh ehkä tämä tästä korjaantuu. Sunnuntai olisikin tarkoitus viettää rennosti sohvan pohjalla. Aina ei pitäisi viilettää kuin päätön kana ;)
Viikonloppu olikin menoa ja vilskettä täynnä. Siskon tyttö ja vamhemmat tupsahtivat vaihteeksi meille. He kasasivat minullekkin kasvimaan, nyt vaan odotetaan mitä sinne kasvaa ja kunhan minä muistan kastella niitäkin  kukkien lisäksi joita äiti laittoi pihaan. Ihan mukavaa että he jeesaavat minua. Itse en varmaan mitään olisi vieläkään aikaiseksi saanut vaikka aidoitin pihasta nurkkauksen jo ajat sitten sille.
Sain viettää taas paljon aikaa siskon likan kanssa. Mitä ihanin tyttö, aamulla herätessään toinen oli ilmottanut tulevansa minnan luokse yökylään. Viikonloppuunkin mahtui pika visiitti jämsään. Eihän sielä mitään kerinny tekemään kun itsellä oli muutama tunti aikaa ja kaveritkin jossain muualla, ei pitäisi tehdä yllätys visiittejä :)
Lauantaillekkin olimme sopineet että sairaanhoitaja soitaa ja kyselee vointia ja muuta sellaista mutta minähän olin ihan kokonaan unohtanu moisen. Eipä sitä kauheasti ollut kerinnyt ajatella mitään joka toisaalta oli ihan mukavaa. Tässä on vähän muutenkin tullut muutoksia suunnitelmiin. Mikään ei mene niin kuin ajatteli mutta tämä muutos on hyvä uutinen :)
Huomenna onkin sitten edessä jännittävä päivä.. siitä ehkä myöhemmin voi paljastaa jotain mutta sitä ennen otetaan kesästä ilo irti "lomaillen" ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti